Scanporten AS

Porter som varer er
vår daglige bedrift.

Mørk grønn Land Rover Defender som står foran en mørk grønn garasjeport

Porter som varer er
vår daglige bedrift.

Scanporten Logo

Vi produserer og leverer
portløsninger
for alle behov.

Scanporten AS produserer garasjeporter og leverer industriporter, dukporter, hurtigporter, grinder, bommer og all automatikk – for at du skal få en enkel hverdag i hjemmet -eller på jobb.

Ingen utfordring er for liten eller stor – ta kontakt med oss, vi har erfaring og ønsker å hjelpe deg med din nye portløsning.

RAL fargepalett
Jeg vil ha en port

Som standard leveres mer eller mindre alle våre porter i slitesterk hvit eller antrasitt-grå. Hvis du heller foretrekker en annen farge er dette selvfølgelig ikke noe problem. Utvalget av farger er nesten begrenset.

Vi lager garasjeporter som oppfyller dine individuelle ønsker. Vi tilbyr deg et omfattende utvalg av kvalitetsmaterialer, i en rekke stilarter, overflatestrukturer og design, med vinduer og tilbehør plassert er du ønsker det.

Vi gir deg friheten til å skape ditt helt eget design.

Skreddersydde løsninger til alle formål

Våre driftssikre løsninger gir trygghet, og er enkel og pålitelig i bruk. Alle våre porter er konstruert for å tåle tøffe krav, både med hensyn til drift og ytre påvirkninger.

Våre industriporter oppfyller de strengeste europeiske retningslinjer innen sikkerhet og holdbarhet.

Grå Bentley bil som står inne i en garasje, foran en lukket port med vinduer.
Automatikk for garasjeport i bruk inne i en garasje.
SOMMER fjernkontroller til garasjeport

Sikker og pålitelig

I vårt produktsortiment finner du en rekke varianter av porter, automatikk og tilbehør til både industrielle og private formål.

Med stort varelager, eget testlokale for dører og automatikk er vi alltid i front for å sikre at våre kunder får de beste produktene, med markedets kanskje korteste leveringstider.

Illustrasjon av garasjeport

«Det våre kunder gjør én gang i livet - gjør vi hver dag!»

Send oss en prisforespørsel med vårt enkle skjema, uansett hvor du bor i landet, og motta et uforpliktende tilbud fra din nærmeste forhandler!
Kontakt oss

+47 66 90 10 20

Vi har erfaring og ønsker å hjelpe
deg med din nye portløsning!

;