Scanporten Logo

Garasjeporter

Send oss en prisforespørsel for garasjeporter, uansett hvor du bor i landet, og motta et uforpliktende tilbud fra din nærmeste forhandler!

Noen av våre produktbrosjyrer

Scanporten Produktbrosjyre

Garasjeporter fra Scanporten, for overhøyder fra 9 til 20 cm. Porter opptil 5500x3000mm, et utvalg lagerført i sort og antrasittgrå i tillegg til standard hvite porter.

Tidløst design, skreddersydd etter ditt ønske.

Garasjeporter Produktbrosjyre

Vi leverer spesialproduserte garasjeporter fra ConDoor. Ekstra store porter, stort utvalg av RAL-farger, matte overlater til høyglans lakk, vinduspanel i hele portens bredde, løsninger for energiøkonomiske krav, sidedører tilpasset porten eller gangdør integrert i porten – et vell av løsninger og muligheter.

KRISPOL Rulleporter Produktbrosjyre

Scanporten leverer rulleporter fra polske KRISPOL, som er blant de ledende europeiske produsenter av porter og innovasjonsledende for produktutvikling og design.

SOMMER Produktkatalog

SOMMER portautomatikk for alle typer garasjer og behov. Raske stillegående portåpnere og tilbehør.
RAL fargevifte

Tidløst design etter ditt ønske

Utseendet på din nye garasjeport skal passe både huset og ditt estetiske behov.

Vi har porter lagerført i hvit (RAL 9010 / RAL 9016P), sort (Ral 9005M) og antrasittgrå (RAL 7016P). Alle porter kan selvsagt leveres i RAL-farge etter kundens ønske.

Sikker og pålitelig

Våre skinnesystemer er produsert for å treffe selv de minste garasjer, med overhøyde helt ned til 12 cm med motorstyring.

Driftsikre løsninger gir trygghet.

Smarte løsninger for sikker bruk

Stort utvalg av portautomatikk og tilbehør, inkl. appstyring, Homelink støtte, kodepanel og fjernkontroller med tilbakemeldingsfuksjon, for å se om porten er åpen eller lukket.

La deg inspirere...

Et lite utvalg av våre porter

Vi produserer og leverer portløsninger for alle behov

Det er enkelt å fylle ut vår prisforespørsel. Når skjemaet er sendt vil du motta et uforpliktende tilbud fra en av våre forhandlere i ditt nærområde, normalt innen 3 virkedager.

Ta mål av din portåpning og velg hvordan din port skal se ut!