Norsk produksjon, rask levering

Finn Din Port

Send oss en prisforespørsel, uansett hvor du bor i landet, og motta et uforpliktende tilbud fra din nærmeste forhandler!

La deg inspirere...

Et lite utvalg av våre porter.

Tidløst design etter ditt ønske.

Utseendet på din nye garasjeport skal passe både huset og ditt estetiske behov. Vi har porter lagerført i hvit (RAL 9010 / RAL 9016P), sort (Ral 9005M) og antrasittgrå (RAL 7016P).  Alle porter kan selvsagt leveres i RAL farge etter kundens ønske. 

Sikker og pålitelig.

Våre skinnesystemer er produsert for å treffe selv de minste garasjer, med overhøyde helt ned til 12 cm med motorstyring.  Driftsikre løsninger gir trygghet.

Smarte løsninger for sikker bruk.

Stort utvalg av portautomatikk og tilbehør, inkl. appstyring, Homelink støtte, kodepanel og fjernkontroller med tilbakemeldingsfuksjon, for å se om porten er åpen eller lukket.

Sommer Base+

ENKEL

KLASSISK

PÅLITELIG

Aperto

Baseline LED

Et sikkert valg for porter opptil 3000x2300mm

Portåpneren er enkel og pålitelig i bruk. Bare trykk på fjernkontrollen, så åpner porten seg og du kan kjøre rett inn. Enkelt og greit i uvær og regn!

Aperto Baseline+ er en enkel og kostnadseffektiv løsning for garasjer med lettere garasjeporter (max 3000x2300mm).  Eksempelvis egner den seg godt for rekkegarasjer.

Av tilbehør fås blant annet kodelås, fotoceller, utvendig nødutkobling, trykknapp til veggmontering (trådløs/med ledning) og forskjellige fjernkontroller.

Stillegående portåpner, hvor det er motoren som beveger seg på et fastmontert kjede. Krever ingen vedlikehold eller smøring!

Aperto A800XL

Aperto A800 XL Portåpner

APERTO A800 XL har en svært kompakt design og har derfor et minimalt plassbehov. Med en selvlærende kraftkurve med kontinuerlig justering, er du trygg på at porten åpnes optimalt selv ved værskifte sommer/vinter.

Stort utvalg i tilbehør til den smarte motorvognen, som f.eks: ALARM/varsellyd, ACCU/batteridrift m.m. 
For service kan motorvognen demonteres enkelt (uten å behøve å ta ned skinnen).

Enkel og praktisk! 

Leveringen inkluderer:
3-delers skinne, motorvogn, takstyringsenhet, takoppheng, opphengsbrakett, trekkarm og festemateriell inkl. 2 stk Pearl Twin-fjernkontroll (2 kanaler), og brukerhåndbok. 

Teknisk info A800 XL
Merkespenning
220 V-240 V AC
Frekvens
50-60Hz
IP Kapslingsgrad
IP 21
Max. trekk/trykk
800 N
Maks portvekt
140 kg
Max. hastighet
180 mm/s
Max portdimensjon
6000×2500 mm
Forlengbar
Ja
Radiofrekvens
868.8MHz

SOMMER base+ / pro+

Med SOMMER base+ / pro+ får du en universell, klar til bruk komplett pakke. Den forhåndsmonterte operatøren kan enkelt monteres på taket eller til veggen og er kompatibel med alle slags garasjeporter.

SOMMER base+ leveres med vår mest avanserte styringsteknologi, inkludert optimaliserte hastighetsprofiler og muligheten til å angi eksakte kraftverdier. SOMMER base+ har også en selvlærende kraftkurve med kontinuerlig justering.

SOMMER Pro+ Fleksibel vegg- eller takmontering takket være det separate styrehuset. Ingen ekstra stikkontakter må installeres på taket. Den integrerte knappen i styrehuset gir ekstra bekvemmelighet i garasjen.

Modell 9060 base+ / pro+ 9080 base+ / pro+ 9110 base+ / pro+
Maksimal dimensjon BxH
4500×2500 mm
6000×2500 mm
8000×2500 mm
Maksimal portvekt
120 kg
160 kg
200 kg
Nominell trekkraft
600 N
800 N
1.100 N
Energiforbruk (standby)
< 1 W
< 1 W
< 1 W
Radiofrekvens
868.8MHz

↓ SMART MODULER ↓

Den intelligente motorvognen gir god plass til å koble til godt designet tilbehør:

Magnetmotorlås som mekanisk blokkerer motoren i en hvilken som helst posisjon (selv med SENSO ventilasjonsfunksjon) opp til en angrepskraft på 300 kg, og forbedrer dermed eksisterende innbruddsbeskyttelse.

For opptak av temperatur og luftfuktighet i garasjen. Vognen åpner automatisk døren litt om nødvendig (for eksempel når luftfuktigheten er for høy), og sikrer perfekt sirkulasjon. Når den optimale verdien er oppnådd, er døren lukket, noe som reduserer risikoen for formdannelse.

Brukes til å utvide minnet til 450 senderkommandoer. Under service kan lagrede data enkelt vedtas for en ny vogn.

To funksjoner i ett produkt: Alarmeren registrerer et innbruddssøk og utsender en høy signaltone. Advarselssummeret gir derimot et akustisk signal under avsluttingsprosessen, eller når glidedøren er åpen.

Gir optisk hjelp for perfekt posisjonering av et kjøretøy i garasjen. Laseren er aktiv under åpningsprosessen og ved innstilt lystid.

En passiv infrarød sensor detekterer usynlig termisk stråling fra bevegelige legemer (mennesker / dyr etc.) og reagerer. Når du går inn i garasjen, blir belysningen på operatøren automatisk slått på (tilleggsbelysning / relé) slik at du kan bevege deg trygt.

Ekstra relé for ekstra tenning av garasje- eller gårdsplass lys, eller annen 230 V enhet.

Leverer energi til operatøren for maksimalt 5 dørsykluser> i tilfelle strømbrudd.

Ytterligere LED-belysning for takstyringsenheten. Den kobles parallelt med belysningen i vognen og kan lett slås på og av ved hjelp av en trådløs sender.

Ytterligere LED-belysning for veggkontrollen. Den kobles parallelt med belysningen i vognen og kan lett slås på og av ved hjelp av en trådløs sender.

Tillater tilkobling av to-ledet puls knapper for kontroll av døren og en ekstern belysningsenhet. Driftstilstanden «Definert åpning» og «Definert lukking» er valgfri.

Overfører dørstatusen (åpen / lukket) til Smart Home-systemer. Eventuelt kan en ytterligere belysningsenhet betjenes.

For lettere og mer praktisk montering av spenningsfjærer på seksjonsdører. Det er ikke lenger nødvendig å løfte døren selv, noe som gjør installasjonen av døren enda enklere og raskere.

LIFTer er kun tilgjengelig for spesialforhandlere

Finn Din Port

Det er enkelt å fylle ut vår prisforespørsel.  Når skjemaet er sendt vil du motta et uforpliktende tilbud fra en av våre forhandlere i ditt nærområde, normalt innen 3 virkedager.  Ta mål av din portåpning og velg hvordan din port skal se ut!

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler for å lage en brukertilpasset opplevelse. Ved å bruke scanporten.no bekrefter du våre retningslinjer og personvern.