Scanporten AS

Dokumenter

  • Brosjyrer
  • Skinnesystemer
  • Automatikk
  • Betingelser og Angrerettskjema

Brosjyrer

Garasjeporter fra Scanporten, for overhøyder fra 9 til 20 cm. Porter opptil 5500x3000mm i fire forskjellige utseender, et utvalg lagerført i sort og antrasittgrå i tillegg til standard hvite porter.

Tidløst design, skreddersydd etter ditt ønske.

Vi leverer spesialproduserte garasjeporter fra ConDoor. Ekstra store porter, farger i NCS eller RAL,
matte overlater til høyglans lakk, vinduspanel i hele portens bredde, løsninger for
energiøkonomiske krav, sidedører tilpasset porten
eller gangdør integrert i porten – et vell av løsninger og muligheter.

Scanporten leverer rulleporter fra polske KRISPOL, som er blant de ledende europeiske produsenter av porter og innovasjonsledende for produktutvikling og design.

SOMMER portautomatikk for alle typer garasjer og behov. Raske stillegående portåpnere og tilbehør.

Scanporten industriporter fra ConDoor. Industriporter for næringsbygg og industri, våre skinnesystemer tilpasses for enhver løsning. Takfølgebeslag, vertikaltløft, høytløft og normalbeslag som gir deg full utnyttelse av rommet porten blir montert i.

Scanporten leverer rulleporter og -gitter fra tyske Braselmann, med alt fra standardprofiler for rullesjalusi til komplette løsninger for industri, lager og forretninger. Vi leverer rulleporter i både stål og aluminium.

Scanporten hurtigporter fra BMP – en av verdens ledende produsent innen raske portløsninger, rulleporter, dukporter, spiralporter og store hangarporter.

Scanporten leverer leddheiseporter fra polske KRISPOL, som er blant de ledende europeiske produsenter av porter og innovasjonsledende for produktutvikling og design.

Betingelser og Angrerettskjema